Πόρτες Αλουμινίου

Οι κεντρικές πόρτες θα υποδέχονται εσάς και τους καλεσμένους σας για μια ζωή. Μία πόρτα αλουμινίου μπορεί να είναι επιβλητική, μοντέρνα ή κλασσική. Η Atragroup παρέχει μία μεγάλη ποικιλία σε πόρτες αλουμινίου, για να επιλέξετε αυτή που δείχνει το καλωσόρισμα που εσείς επιθυμείτε.

Την πόρτα θα τη βλέπει πολύς κόσμος, αλλά δεν είναι πάντα όλοι καλοδεχούμενοι. Μία πόρτα αλουμινίου πρέπει να το δείχνει αυτό στους «απρόσκλητους επισκέπτες». Αυτοί θα το καταλάβουν όταν προσπαθήσουν να την ανοίξουν χωρίς την άδειά σας, καθώς οι πόρτες αλουμινίου της Atragroup παρέχουν ύψιστη ασφάλεια με κλείδωμα πολλών σημείων και προστατευτικές ασφάλειες από χοντρό ατσάλι. Έτσι δε θα μπορεί κανένας να παραβιάσει το χώρο σας, επειδή προστατεύεται με πόρτες αλουμινίου Atragroup.

Προσφέρουμε πόρτες αλουμινίου σε μία πληθώρα από σχέδια, για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας. Υπάρχουν πολλά σχέδια σε διάφορες γραμμές με ή χωρίς τζαμάκια και σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πόμολο της αρεσκείας σας για την πόρτα αλουμινίου της προτίμησής σας.

Με τη θερμομόνωση που προσφέρουν οι πόρτες αλουμινίου, θα διατηρείται καλύτερα η επιθυμητή θερμοκρασία στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας, μειώνοντας έτσι τα κοινόχρηστα. Ακόμα και οι δυνατοί άνεμοι, σταματάνε μπροστά στις πόρτες αλουμινίου Atragroup. Αυτό σημαίνει ότι δε θα ακούτε πλέον τον αέρα να σφυρίζει καθώς περνάει από χαραμάδες της πόρτας σας, κερδίζοντας επιπλέον θερμομόνωση.

Οι πόρτες αλουμινίου της Atragroup μπορούν να καλύψουν όλες τις διαστάσεις κουφωμάτων. Από στενές πόρτες για να ταιριάζουν σε παλιές κάσες, μέχρι δίφυλλες πόρτες. Επίσης κατασκευάζονται σε διάφορα πάχη για διαφορετικά αισθητικά αποτελέσματα. Οι πιο παχιές πόρτες αλουμινίου απομονώνουν καλύτερα τον ήχο και την εξωτερική θερμοκρασία, συντελώντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας ολόκληρης της πολυκατοικίας ή της μονοκατοικίας σας.

Πόρτες Αλουμινίου με Τζαμάκι και Λαβή
Πόρτες Αλουμινίου με Τζαμάκι και Λαβή
Πόρτες Αλουμινίου με Τζαμάκι
Πόρτες Αλουμινίου με Τζαμάκι
Πόρτες Αλουμινίου
Πόρτες Αλουμινίου