Κουφώματα Αλουμινίου

Η εταιρεία AtraGroup έχει κάνει όλες τις απαραίτητες στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες κουφωμάτων αλουμινίου στην Ελλάδα. Τα κουφώματα αλουμινίου που σας παρέχουμε είναι επώνυμα και ανήκουν στις εταιρείες Alumil και Aluminco.

Η άψογη συνεργασία μας με τις παραπάνω εταιρείες, η άρτια εκπαίδευση στην εγκατάσταση και υποστήριξη στα κουφώματα αλουμινίου, καθώς και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει, εγγυώνται το σίγουρο αποτέλεσμα στην τοποθέτηση και συντήρηση στα κουφώματα αλουμινίου του χώρου σας.

Ανοιγοανακλινόμενα Κουφώματα Αλουμινίου

Alumil Mini M940

Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil Mini M940 - Κάθετη Τομή
Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil Mini M940

Η σειρά ανοιγόμενων κουφωμάτων αλουμινίου M940 της Alumil καλύπτει με οικονομικό τρόπο ένα πλήθος διαφορετικών αναγκών. Το μικρό της μέγεθος παρέχει τη δυνατότητα εγκατάστασης σε χώρους με περιορισμένη δυνατότητα, χωρίς όμως να θυσιάζει την ασφάλεια και ποιότητα του κουφώματος αλουμινίου.

Alumil M9400

Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M9400 - Κάθετη Τομή
Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M9400

Τα δημοφιλέστερα κουφώματα αλουμινίου στην Ελλάδα. Η ευελιξία που χαρακτηρίζει τη σειρά, επιτρέπει την εφαρμογή της σε πληθώρα κατασκευών, όπως πόρτες, παράθυρα και παντζούρια.

Alumil M20000

Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M20000 - Κάθετη Τομή
Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M20000

Από τα δημοφιλέστερα κουφώματα αλουμινίου με θερμομόνωση. Ο χαλύβδινος περιμετρικός μηχανισμός των 16 χιλιοστών παρέχει ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Aluminco AL520

Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Aluminco AL520 - Κάθετη Τομή
Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Aluminco AL520

Ανοιγοανακλινόμενα κουφώματα αλουμινίου με δυνατότητα διαφορετικού χρωματισμού μέσα και έξω. Χάρη στο αυξημένο πάχος των προφίλ τους και στα ειδικά λάστιχα στεγανοποίησης EPDM παρέχουν προστασία από αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες και είναι ιδανικά για κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων.

Alumil M11000

Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M11000 - Κάθετη Τομή
Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M11000

Τα πιο δοκιμασμένα και αξιόπιστα κουφώματα αλουμινίου, ανταποκρίνονται σε μία μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Παρέχουν ηχομόνωση, θερμομόνωση, ανεμοπίεση και ασφάλεια στην κατασκευή.

Aluminco AL570 Dynamic Plus

Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Aluminco AL570 Dynamic Plus - Κάθετη Τομή
Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Aluminco AL570 Dynamic Plus

Προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια του περιμετρικού κλειδώματος και θερμομόνωση σε αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες. Πρόκειται για κουφώματα αλουμινίου άριστης ποιότητας, που ενδείκνυνται για κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων.

Alumil M11500

Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M11500 - Κάθετη Τομή
Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M11500

Διαθέτουν μηχανισμό European Groove και αποτελούν την κορυφαία, προηγμένη τεχνολογική λύση για θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου. Έχουν την ανώτατη κλάση στις προδιαγραφές που αφορούν θερμομόνωση, ηχομόνωση και ανεμο-υδατοστεγανότητα.

Alumil M9650

Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M9650 - Κάθετη Τομή
Ανοιγόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M9650

Οικονομικό θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα αλουμινίου που διαθέτει υαλοενισχυμένο πολυαμίδιο για καλύτερο επίπεδο θερμομόνωσης. Είναι πιστοποιημένο από το Γερμανικό ινστιτούτο IFT Rosenheim. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα κουφώματα αλουμινίου της σειράς M11000.

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου

Alumil M900

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M900 - Κάθετη Τομή
Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M900

Τα οικονομικότερα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου της Alumil. Είναι ιδανικά για μικρά ανοίγματα και συνδιάζονται άψογα με τα ανοιγόμενα M940.

Alumil M9050

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M9050 - Κάθετη Τομή
Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M9050

Αποτελούν μία πιο μοντέρνα και ελαφριά έκδοση της σειράς κουφωμάτων αλουμινίου M9000. Προσφέρουν βασική στεγάνωση και ηχομόνωση σε πολλαπλές τυπολογίες και σχέδια.

Alumil M9200

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M9200 - Κάθετη Τομή
Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M9200

Μοντέρνο και πλέον διαδεδομένο στα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, το M9200 είναι ιδανικό για κατασκευές με μεσαία και μεγάλα ανοίγματα. Περιλαμβάνει όλες τις τυπολογίες για συρόμενα συστήματα καθώς και αντικωνωπικές σήτες.

Alumil S350

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil S350 - Κάθετη Τομή
Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil S350

Τα κουφώματα αλουμινίου S350 παρέχουν το καλύτερο επίπεδο θερμομόνωσης στην κατηγορία τους, βελτιώνοντας έτσι τη θερμική συμπεριφορά των κτηρίων. Παρέχουν πληθώρα τυπολογιών, αλλά και μεγάλη ποικιλία design.

Aluminco AL250

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Aluminco AL250 - Κάθετη Τομή
Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Aluminco AL250

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου AL250 παρέχουν υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Χρησιμοποιούν ειδικά περιμετρικά λάστιχα για μεγάλο βαθμό στεγάνωσης και είναι κατάλληλα για κατασκευές σε μεγάλα ανοίγματα, μέχρι και 10 μέτρα.

Alumil S450

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil S450 - Κάθετη Τομή
Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil S450

Ευέλικτο και ποικιλόμορφο σύστημα για συρόμενα ή και ανορθούμενα-συρόμενα κουφώματα αλουμινίου. Παρέχουν θερμοδιακοπή και ποικιλία μηχανισμών ανύψωσης.

Alumil M300

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M300 - Κάθετη Τομή
Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Alumil M300

Ανυψούμενα-συρόμενα θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, που υποστηρίζουν κατασκευές πολύ μεγάλων διαστάσεων. Διατίθενται σε όλες τις δυνατές τυπολογίες των συρόμενων κουφωμάτων και συνεργάζονται με συρόμενα παντζούρια και σίτες.