Πατζούρια Αλουμινίου

Μία μεγάλη γκάμα από συρόμενα και ανοιγόμενα πατζούρια αλουμινίου σας περιμένει στην Atragroup. Συρόμενα χωνευτά και ανοιγόμενα μονόφυλλα έως τετράφυλλα πατζούρια αλουμινίου για να εμποδίζετε το υπερβολικό φως του ήλιου, τη ροή του αέρα απ’ τον εξωτερικό χώρο, αλλά και τα διαπεραστικά μάτια των γειτόνων.

Όποια και να είναι η ανάγκη της στιγμής, τα συρόμενα πατζούρια αλουμινίου μπορούν να ανοίγουν και να κλείνουν χωρίς να πιάνουν ποτέ οφέλιμο χώρο. Τα ανοιγόμενα πατζούρια αλουμινίου φέρνουν ένα πιο κλασσικό στυλ στο σπίτι σας και βοηθάνε στην ηχομόνωση, καθώς δε θα υπάρχει κενό στον τοίχο. Σε σχέση με τα υπόλοιπα ανοιγόμενα, τα τετράφυλλα πατζούρια αλουμινίου μπορούν να ανοίγουν σε περισσότερα στάδια, επιτρέποντας λιγότερο ή περισσότερο φως και ροή αέρα να εισέρχεται στο σπίτι σας.

Τα πατζούρια αλουμινίου μπορούν να έχουν σταθερές ή κινητές περσίδες, για να ελέγχετε την κατεύθυνση και ποσότητα ροής του αέρα και του φωτός. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε σχέδιο με ταμπλαδάκια, αν θέλετε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο στυλ, ή απλά να περιορίζετε λίγο ακόμα τον αέρα και το φως που τα πατζούρια αλουμινίου επιτρέπουν να περάσει.

Αν πάλι προτιμάτε, όταν κλείνετε τα πατζούρια να μην περνάει φως και αέρας, τότε υπάρχουν και πατζούρια αλουμινίου με ραμποτέ αντί για περσίδες.

Σε κάθε περίπτωση με τα πατζούρια αλουμινίου μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, καθώς μπορείτε να επιλέξετε, πέραν του περιμετρικού κλειδώματος, και περσίδες με φυλλαράκια αλουμινίου βαρέως τύπου.

Όποιον τύπο κι αν επιλέξετε, η Atragroup έχει το κατάλληλο μέγεθος σε πατζούρια αλουμινίου για τα κουφώματά σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, καθώς και σχέδιο σε χρώμα ξύλων, για πιο κλασσικό στυλ.

Πατζούρια Αλουμινίου Συρόμενα
Πατζούρια Αλουμινίου Συρόμενα
Πατζούρια Αλουμινίου Ραμποτέ
Πατζούρια Αλουμινίου Ραμποτέ
Πατζούρια Αλουμινίου Ταμπλαδάκι Δίφυλλα
Πατζούρια Αλουμινίου Ταμπλαδάκι Δίφυλλα