Παράθυρα Αλουμινίου

Τα παράθυρα αλουμινίου της Atragroup εγγυώνται την ηχομόνωση που χρειάζεστε στο σπίτι σας. Όταν επιθυμείτε ησυχία για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική, μία ταινία, ή απλά για να ηρεμήσετε από τη φασαρία της πόλης, δεν έχετε παρά να κλείσετε τα παράθυρα αλουμινίου Atragroup. Με χρήση διπλών τζαμιών, τα παράθυρα αλουμινίου αποτελούν τη βέλτιστη λύση για ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Το αλουμίνιο έχει αποδειχθεί ότι είναι το καταλληλότερο υλικό για να κρατήσει το κρύο του χειμώνα και τη ζέστη του ελληνικού καλοκαιριού έξω απ’ το σπίτι σας. Τα παράθυρα αλουμινίου σε συνεργασία με τα διπλά τζάμια προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ενεργειακή απόδοση στην κατοικία σας. Αυτό θα μειώσει την κατανάλωση ρεύματος και πετρελαίου, συνεπώς τα παράθυρα αλουμινίου θα συνεισφέρουν στις οικολογικές προσπάθειες, αλλά και στη προσωπική σας οικονομία.

Ειδικά κατασκευασμένα λάστιχα φροντίζουν για την κόλληση των τζαμιών στα παράθυρα αλουμινίου. Ακόμα κι αν η περιοχή σας έχει πρόβλημα υγρασίας, βροχοπτόσεων ή δυνατών ανέμων, τα λάστιχα αυτά θα κρατήσουν το σπίτι σας υδατοστεγανό και αεροστεγανό. Η αεροστεγάνωση στα παράθυρα αλουμινίου προσδίδει ακόμα καλύτερη ηχομόνωση.

Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου είναι γνωστό ότι προκαλούν καρκινικές μεταλλάξεις στον άνθρωπο και κάνουν τα έπιπλα να ξεβάφουν. Τα παράθυρα αλουμινίου της Atragroup σας προφυλλάσουν από αυτές, ενώ αφήνουν όλο το ορατό φάσμα φωτός να εισρέει στο χώρο σας. Έτσι θα απολαμβάνετε μία ηλιόλουστη μέρα ακόμα και στο σπίτι, χωρίς να ανησυχείτε.

Υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι που σπουδάζουν την «τέχνη της παραβίασης». Τα παράθυρα αλουμινίου της Atragroup θα τους κρατήσουνε μακριά σας. Η ασφάλεια της οικογένειάς σας είναι πολύ σημαντική. Το περιμετρικό κλείδωμα στα παράθυρα σας παρέχει την ασφάλεια που θέλετε, για να κοιμάστε ήσυχοι.

Είτε το σπίτι σας είναι μοντέρνο, είτε είναι κλασσικό, στην Atragroup μπορείτε να βρείτε παράθυρα αλουμινίου, που να ταιριάζουν στο χώρο σας και στα γούστα σας.

Παράθυρα Αλουμινίου Στρογγυλά
Παράθυρα Αλουμινίου Στρογγυλά
Παράθυρα Αλουμινίου Στέγης
Παράθυρα Αλουμινίου Στέγης
Παράθυρα Αλουμινίου
Παράθυρα Αλουμινίου